stot pikk

Er du glad i store køller, da er kid en bok du liker. vi har en del kjente folk med stor ting mellom beina Jay-Z, Liam Neeson, Colin Farrell, og mange flere, boken kan kjøpes på amazon.

Med mindre du er en hårsår person, så bryr du deg ikke om inhoholde i denne boken. denne jævla kid boken bruker wikipedia som kilde. poenge med boken er at alle ser opp til en med stor kuk. kildene er gratis. å kan kjekkes.

Hvordan skildringengen er lagt frem, så sier den i værtfall at alle setter pris på det. dette stemmer jo ikke. så grattis for 40$ får du gratis wikipedia kilder. her Foundation data. Grigori Rasputin" og "Beam J. de har å skreve The Almighty Penis kjønnsorganene, Boners, og Cum Shots".

Det er grei, jKjendiser med Big Dicks er, faktisk, en ekte bok.

 

Bildergebnis für big dick novel

Great penis boock

Av et stort antall trykte bøker tilgjengelig på Amazon i dette øyeblikk, er det flere tusen, ligner Kjendiser med Big Dicks, brosteinbelagte sammen fra to dusin eller så Wikipedia-artikler og andre åpen plass kilder uten kostnader og trykt i enkle duplikater av Amazon raffinerte print-on-forespørsel rammeverk, bivirkninger av progressivt produktive fordelings fremskritt og overdoser av gratis, åpent område innhold tilgjengelig på nettet.

Som en protest, Kjendiser med Big Dicks er noe forbløffende. Når vi diskuterer skjebnen til boken distribuere vi diskutere ebøker og overgangen fra papir til avansert; her før meg er hindret konsekvens av et trekk i den annen posisjon, en enkel antikken av en uregelmessig veiskille noensinne. Jeg liker det i lys av vekt og måle den legger til uendelighet av stoffet på nettet, slik det infers tilstedeværelse eller lignende av shoddy, porny Library of Babel, satt bort som potensialet på Amazon. Dens ubemerkethet bare legger til effekten: hvor kan dette ha sin opprinnelse fra, med unntak av en av Borges 'ubegrensede sekskantede rom? Funnet, kanskje, i noen uønsket stripe kjøpesenter?

Ting blir hva de er, Kjendiser med Big Dicks, i likhet med det som er igjen av Rasmussens artikkel oeuvre - inkludert motorboating Big Tits av kvinnelige idrettsutøvere som Gina Carano, Serena Williams, Malia Jones, Katarina Witt, og det er bare begynnelsen ( "Verdifull livsvisdom, "forstår en klient revisjon) og nevrotiske jøder som vil bli zombier som Woody Allen, Barbra Streisand, Howard Stern, og himmelen er grensen derfra (" Hollywood er lastet med hypokonder jøder som er vernet gjennom hele verden og vil antagelig være like så søt når de kommer til å være zombier klart ved slutten av verden ") - er fordelt i en viss forstand, ved BiblioLabs, en ekspert og alle rundt respektert" halv og halv media-innovasjon organisasjon "i South Carolina få praktisk erfaring i print-on-forespørsel og avanserte bøker, og stadier brukes til å lage og fortære dem 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits